Menü & Reçete Geliştirme

Masaya "Muhteşem" Lezzetleri Getirmek ve Konuklarınıza unutulmaz bir lezzet serüveni yaşatmak istemez misiniz?

Image

Menü oluşturmanın bir dengeleme unsuru olduğunu, menü seçeneklerinin müşterilerce hemen talep görebilir hale gelmesi gerektiğini, müşteri sadakatinin önemini ve kârlılık hedefini çok iyi bilen UHP Restoran Danışmanları’nın mutfak kültürü uzman ekibi bağımsız ve çok-şubeli konseptler için binlerce menü ve menü seçeneği yaratmıştır. UHP, Meksika’dan Malezya’ya kadar tüm mutfak kültürlerinde çalışmıştır ve en zorlayıcı diyet kısıtlamalarını bile düzenleyebilecek kapasitededir.

UHP işe önce menü omurgası işe başlar, kategorileri ve ortalama yemek seçeneği sayılarını oluşturur.

Girişimci ya da işletmeci ile el ele çalışan UHP, daha sonra araştırma ve geliştirme kısmına geçerek bir deney mutfağında masaya koyacağı tadı muhteşem lezzetli ve görsel çekiciliği harika olan menü seçenekleri yaratmak üzere uygulama yaparken aynı zamanda hedeflenen yemek maliyetini, kâra katkısını ve sürekli uygulanabilirlik potansiyelini de hesaba katar.

Menü hazırlık sürecinin bitmesi ile menüde belirlenen ürünlerin hazırlanabilmesi için gerekli olan malzemelerin tedarik ve satın alma süreci başlar. Satın alma süreci ihtiyaç duyulan malzemelerin hangi standartlarda ve durumda tedarik edileceginin belirlenmesi ile başlar. ( Tedarik Listesinin Oluşturulması )

Image

UHP’nin menü çeşitliliği ve yemek tarifi geliştirme hizmetleri:

  • Menü Araştırma & Geliştirme
  • Yemek Tarifi Dokümantasyonu (Hazırlık Reçeteleri ve Tabak Düzeni Tarifleri)
  • Beslenme Analizleri & Menü Kalori Etiketleri
  • Tedarikçi Seçimi
  • Çiğ Materyal Önerileri
  • Menü Mühendisliği/Optimizasyonu
  • Menü Tasarımı
  • Menü Maliyetleri/Fiyatlandırma
  • Ürün Karması Projeksiyonları
  • Sofra Takımı Seçimi
  • Zücaciye Seçimi
  • Paket Servis Paketleme Önerileri
  • Ekipman Önerileri
  • HAACP Tavsiyeleri